28
OKT 2021

FÖRDJUPNINGSUTBILDNING HALVDAG - RÖRELSE, DIGITALT

Fördjupningsutbildning halvdag - Rörelse

I denna fördjupningsutbildning får du som arbetar inom förskolan en möjlighet att lära dig än mer inom övningsformen rörelse. Efter genomgången utbildning, kan du direkt använda alla former av Drömmen om det godas hälsolek i barngrupper, för att bidra till skollagens krav på en förskolemiljö med trygghet, lugn och ro. 

Instruktörerna Ann-Kristin och Marie har lång erfarenhet av att arbeta med Drömmen om det godas metod i förskolan och ger under utbildningen många värdefulla och konkreta tips på hur du kan arbeta med denna hälsolek med såväl de yngsta som de lite äldre barnen. De delar med sig av framgångar genom åren och hur de har hanterat utmaningar. Du får även handfasta tips på hur du med övningsformen rörelse kan skapa stillhet, fokus, glädje och stärkta relationer; för både barn och vuxna. 

Vår fördjupningsutbildning inom rörelse är full av matnyttiga övningar och upplevelser! Därtill får du en stunds återhämtning och verktyg på vägen för att finna din egen väg till lugn och ro. 

Utbildningen ges digitalt via Zoom. Under utbildningen behöver du en mjuk matta och lite yta att röra dig på. 

Våra instruktörer

Ann-Kristin Källström Sundgren

Ann-Kristin är rektor för förskolorna Armbandet och Kättsätter och en av pionjärerna i Drömmen om det goda. Hon är diplomerad instruktör i Drömmen om det godas metoder och föreläser i samband med grundutbildningen och berättar hur hon och hennes medarbetare skapar lugn och ro på de två stora förskolorna Armbandet och Kättsätter, Sveriges första Drömmen om det goda-förskolor. Förskolorna rankades i Sverigetoppen i Qualis kvalitetsgranskning 2014.

Marie Dohlmar

Marie har arbetat med Drömmen om det godas metoder för lugn och ro i skolan och förskolan sedan 2006. Hon är diplomerad instruktör i Drömmen om det godas metoder. Marie är qigonginstruktör och har i över 20 år undervisat i hem- och konsumentkunskap samt idrott och hälsa. Hon arbetar nu som pedagog och kock på förskolan Armbandet.

TID

28 okt kl. 8.30-12.00 

PLATS

Digitalt via Zoom

PRIS

 490 kronor/person.
Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas 50 % av kostnaden. 

BOKA UTBILDNING

KONTAKT OCH FRÅGOR