31
Oktober 2022

GRUNDUTBILDNING, STOCKHOLM

Grundutbildning i Drömmen om det goda - metoden

Utbilda dig i enkel metod för stillhet

Under två stimulerande dagar med Drömmen om det godas metodik får du lära dig fyra enkla stillhetsformer du direkt kan använda i din klass eller barngrupp: stillhet, beröring, reflektion och rörelse i form av meditativ gång. En blandning av teori och praktik erbjuds och du får ta del av forskning som gjorts på vår metod och annan aktuell forskning om hjärnans behov av stillhet. Lärare och elever som deltagit i våra utbildningar upplever en förbättrad arbetsmiljö, minskad stress och en ökad förmåga till koncentration och inlärning.  

Denna utbildning är kostnadsfri. 

Anmälan gäller både för dig som ska gå Grundutbildning dag 2 (som gått dag 1 i juni) och för dig som nu ska gå Grundutbildning dag 1. Anmälan senast 14 dagar före utbildningsstart. Kursmaterial, diplom och medlemskap i Drömmen om det goda ingår. Anmälan är bindande.

Våra utbildare

Anna Lundstedt
Anna är diplomerad utbildare i Drömmen om det godas metod. Fil Dr i Etnologi med lång erfarenhet av forskning samt av utbildning och handledning i skolan samt av barn med autism.

Hans Kernell
Hans är diplomerad utbildare i Drömmen om det godas metod och gymnasielärare med lång erfarenhet av stillhet på gymnasiet. Tidigare verksam på Jämtlands Gymnasium.

TID

31 oktober 2022 kl 9.00-16.00.

PLATS

 Didaktus Gymnasium, Liljeholmen.

BOKA UTBILDNING

KONTAKT OCH FRÅGOR