4 - 5
NOV 2021

YOGA 9 - 19 ÅR, DIGITALT

Fördjupningsutbildning - Yoga 9-19 år 

I fördjupningsutbildningen Yoga 9-19 år får du konkreta övningar som du använda direkt i din elevgrupp.

Metoden som används idag har utvecklats av Ida Nissle och Lotta Olsson – båda med lång erfarenhet och utbildning inom yogatraditionen samt praktiskt från förskola och skola. Yogan ingår i övningsformen rörelse men har också, liksom qigongen inslag av stillhet och avslappning. I yogan för de äldre barnen och ungdomarna läggs fokus på andningen och övningarna görs mer sammanhängande. Eleverna kan också göra övningarna två och två. Yogan som används grundas på modern medicinsk vetenskap och mindfulness-metoder som motverkar stress och stärker känsloreglering och kroppsmedvetenhet. Den yoga som används är en hälsopraxis och precis som qigong helt fri från religiösa inslag.  

Kursmaterial, diplom och medlemskap i Drömmen om det goda ingår. Lunch sker cirka 12.00 -13.00 och vi tar även paus på förmiddagen och på eftermiddagen.  

Våra instruktörer

Ida Nissle

Ida är yogalärare med lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar samt utbildad lärare och förskollärare.

Lotta Olsson

Lotta är instruktör i Drömmen om det goda, utbildad förskollärare och utbildad i yoga och massage på Axelsons Institut.

TID

4 nov kl. 9.00-16.00 - 5 nov kl.9.00-14.00

PLATS

Digitalt via zoom

PRIS

 2950 kronor/person.
Medlemskap ingår kostnadsfritt under ett år. Metoderna, som efter genomgången utbildning, direkt kan användas i klasser och barngrupper, för att bidra till skollagens krav på en skolmiljö med trygghet och arbetsro.
Anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas 50 % av kostnaden. 

BOKA UTBILDNING

KONTAKT OCH FRÅGOR